Animelist + recenze

11. dubna 2016 v 20:11 | Asuka

Pokud máte zájem o recenzi na nějaké anime, pište do komentářů. (ale z nějakých anime si fakt pamatuje velký prd.)

▬ A
Amagami SS
Ao Haru Ride
Akame ga Kill!
Amnesia
Ao no Exorcist
Akatsuki no Yona

▬ B
Black Rock Shooter
Bungou Stray Dogs

▬ C
Clannad
Clannad After story

▬ D
Diabolik Lovers

▬ E
Elfen Lied

▬ F
Free!
Fullmetal Alchemist: Brotherhood

▬ G

H
Hota no Mori e
Haikyuu!!
Haikyuu!! Second Season
Haikyuu!!: Karasuno Koukou VS Shiratorizawa Gakuen Koukou

I

J
Junjou Romantica

K
K-ON!
Kaichou wa Maid-sama
Kyoukai no Kanata
Kuroshitsuji
Kuroshitsuji II
Kuroshitsuji: Book of Circus
Kuroshitsuji: Book of Murder

L

M
Mirai Nikki
Mirai Nikki OVA
Magi: The Labyrint of Magic

N
Noragami
Nazo no Kanojo X
Nazo no Kanojo X: Nazo no Natso Matsuri
Nagi no Asukara

O
Omamori Himari
Owari no Seraph
Owari no Seraph: Nagoya Kessen Hen

P

Q

R
Rosario + Vampire

S
Sukitte li na yo
Sankarea
Sword Art Online
Sword Art Online: Extra Edition
Seikon no Qwaser
Sakura trick
Strike the Blood

T
Tokyo Ghoul

U
Uta no Prince-sama: Maji Love 1000%

V
Vampire Knight

W

X

Y
Yuru Yuri
Yosuga no Sora
Yuri!!! on Ice

Z
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Teranosuke Unko Teranosuke Unko | 11. dubna 2016 v 22:47 | Reagovat

No, mne by docela zajímala recenze na Junjou Romanticu, NO.6 nebo Mirai Nikki (^▽^).

2 AWIT•ER AWIT•ER | Web | 16. dubna 2016 v 13:05 | Reagovat

Brala bych recenzi na Diabolik Lovers, jelikož je to jedno z mála anime, které jsem dokoukala, i když se mi celkově nelíbilo a hlavní postavu jsem nemohla vystát.. :D

3 Gabriella Gabriella | Web | 16. dubna 2016 v 19:43 | Reagovat

Z těchto anime jsem viděla sotva 9 :D sakra styď se Yuki! :D A klidně napiš nějakou tu recenzi na anime

4 Anna Anna | Web | 29. května 2016 v 11:31 | Reagovat

Rozhodně by byla zajímavá recenze na anime Hotarubi no Mori e :). Je to jedno z mých milovaných anime, byla bych velice potěšena, kdyby jsi udělala recenzi :).

5 karolina. karolina. | E-mail | Web | 1. listopadu 2016 v 22:28 | Reagovat

z celého seznamu znám asi třičtvrtě, z toho jsem asi půlku viděla :) jsem ráda, že se zde objevili moje srdcovky jako ao no exorcist, free!, junjou romantica, kuroshitsuji, mirai nikki, magi, noragami, no.6, owari no seraph a tokyo ghoul :) (yay, jsem se trochu rozepsala xDD) btw. recenze by se mi libili na všechno, co tu máš napsané xdd ráda čtu takové věci nebo něco k tomu podobné.

navíc, máš moc pěkný blog, plný společných zájmů, design úžasnej, jak už tím, že je na něm jimin, tak celkově graficky :) ráda budu tvůj blog navštěvovat, protože se mi tu zalíbilo hned při první návštěvě :) hodně štěstí s blogováním !! <3

6 Asuka Asuka | E-mail | Web | 4. listopadu 2016 v 17:48 | Reagovat

[5]: *stydí se za to, že to našla až teď*

Jsem ráda, že máš nějaká společná oblíbená anime */* takových lidí není nikdy dost~
Jinak děkuju za pochvalu blogu (stejně mi ten design přijde jako naprostej shit). Na tvém blogu jsem už stalkovala, a taky můžu říct, že se mi tam hned líbilo. /tbh, už se mě asi nezbavíš qwq, nezabíjej mě/

7 lina. lina. | E-mail | Web | 5. listopadu 2016 v 18:29 | Reagovat

[6]: to je naprostá pravda :) když se někoho zeptám, znáš tohle a tohle anime? tak oni, že ne, tak jsem vždycky strašně ráda, když někoho najdu :)

nemáš vůbec zač a ne není to shit :D -_-
děkuju ti moc za návtěvu blogu a jsem ráda, že se ti tam líbilo :)

btw. jsem ráda, že se tě nezbavím ele :D, takže tě nezabiju, yohoho :D
stejné platí i pro tebe :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama